2022 Yeni Sezon Altın Takı Modelleri

2022 Yeni Sezon Altın Takı Modelleri

Altın mücevherler, eskilerden beri süregelen ve popülerliği günümüzde de devam eden aksesuarlar çeşitlerindendir. Gösterişli ve ihtişamlı kombinlerin vazgeçilmezi olan altın mücevherler, birbirinden şık tasarımları ile Penna Jewels’ta yerini aldı. Usta ellerin titiz ve özenli çalışmaları sonucunda tasarlanmış birbirinden özel altın takı modelleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Altına en çok yakışan birbirinden özel ve gösterişli taşlar altınla bir bütün hale gelerek zarif ve şık bir görünüm elde etmektedir. Özel taşların altın ile işlenmesiyle ortaya çıkan ihtişamlı takılar, özel günlerde ve özel davetlerde vazgeçilmez detaylardan biri olmaya devam ediyor.

Yeni Sezon Altın Takı Modelleri

2022 yılı için yeni sezon altın takı modelleri, Penna Jewels raflarında yerini aldı. Her tarza ve her giyime uygun olarak üretilen altın takı modellerimiz yeni sezonda da alıcıları kendine hayran bırakıyor.

Mariner Zincir Altın Bileklik-Künye

Künye, her dönemin vazgeçilmez bileklik modelleri arasında üst sıralarda yerini alıyor. 2022 yeni sezon aksesuar modellerinin Altın Bileklik kategorisi  içerisinde en fazla tercih edilen ürün Mariner Zincir Altın Bileklik'tir. Özel günler için oldukça fazla talep gören bu model, şık ve zarif görünümüyle alıcılara cezbedici bir hava veriyor.

Zultanit Klasik Oval Küpe

Küpe, çoğu kadının vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Giydiğiniz kıyafetlere daha şık bir görünüm katmak için aksesuarlar önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle giyeceğiniz kıyafete göre aksesuar seçimi yapmanız sizi daha tarz gösterecektir. Oval kesim 14 ayar altın küpe modeli, her giyim tarzı için uygun ve oldukça popüler olan bir küpe modeli olarak karşımıza çıkıyor. Bu küpe modellerinde, zevke göre taşlı olanları da bulunuyor. Oval Kesim Zultanit Taşlı Altın Küpe, farklı aydınlatmalarda, yeşil, kahverengi, sarı, kırmızı, mor, turuncu tonlarında görünüm sağlayabiliyor. Bu modelin en çok tercih edilmesindeki en önemli yanlarından biri de farklı renk görünümünde olmasından kaynaklanmaktadır.

Altın bilezikler her zaman moda olan aksesuar çeşitlerinden biridir. Farklı tasarımları ile alıcıları cezbeden bilezik modelleri, her tarza, her zevke ve her bütçeye uygun olarak tasarlanmaktadır.

Altın yüzükler, özellikle de evlilik sürecine adım atılırken alınan en önemli takı çeşididir. Evliliğin simgesi olarak bilinen tektaş yüzüklerin, altın ile pırlanta ile birleşmesi sonucunda ortaya muazzam tasarımlar çıkmaktadır.

Göz alıcı ve eşsiz nice altın takı modelleri için tek adres, Penna Jewels.

Etiketler: altın
Şubat 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR