Yeni Sezonda Penna Jewels Altın Kolyeleri İle Işıldayın

Yeni Sezonda Penna Jewels Altın Kolyeleri İle Işıldayın

Yeni sezonda sizi ve tarzınızı anlatacak bir aksesuara ne dersiniz? Cevabınız evet ise Penna Jewels’ın birbirinden ayrıcalıklı altın kolye modelleri arasından dilediğiniz bir tanesini seçebilirsiniz. Özel hissetmenizi sağlayacak modelleri ve el yapımı ürün ayrıcalığı ile bu sezonda da sizin en star parçanız olacak kolyelere göz atabilirsiniz.

Hangisini Almalıyım

Penna Jewels’da her tarza uygun bir kolye modeli mutlaka bulunur. Dilerseniz kendinizi şımartıp tarzınızı en iyi şekilde anlatmak için, dilerseniz de sevdiklerinizi mutlu etmek  için birbirinden farklı ürünlere göz atabilirsiniz.

Son zamanlarda özellikle altın kolye seçenekleri söz konusu olduğunda birbirini tekrar eden, aynı tarzları yansıtan ruhu olmayan ürünler üretilmektedir. Penna Jewels olarak buna bir dur diyoruz ve tasarımını yaptığımız tüm ürün seçeneklerine ruhumuzu katıyoruz.

Şıklık, tarz ve kalite bir arada sizi bekliyor. Herkese ve her zevke uygun bir ürün mutlaka adresimizde sahiplerini beklemektedir.

Hangi Ürünler Var?

Penna Jewels, altın bilezik, altın kolye, altın küpe, altın yüzük, altın piercing gibi takı modellerini bünyesinde barındırmaktadır. Titiz ve özenli bir çalışma ile usta ellerden geçen birbirinden özel altın takı modelleri için tek adres Penna.

Farklı özelliklerde pek çok seçenek özel günlerde hediye edilmek için beklemektedir. Kısaca, kategoriler halinde altın kolye seçeneklerimizi belirtmemiz gerekirse:

Naturel Taşlı Kolyeler

Penna Jewels olarak, firuze, inci, oniks, lapis, turmalin, garnet gibi doğal taşlara kendi imzamızı atıyoruz.  Sevdikleriniz için en ayrıcalıklı ürünleri burada sizin için hazırlıyoruz. Farklı renk seçenekleri ile dilediğiniz Naturel Taşlı Kolye modelini tercih edebilirsiniz.

Zincir Kolyeler

Takı modellerimiz arasında, 2022 yılının en ayrıcalıklı kolye modelleri olarak var sayabileceğimiz zincir kolye modelleri de bulunmaktadır. Her sezon moda olan zincir kolyeler, bu sezonda da farklı tasarımları ile göz kamaştırıyor.  Dilerseniz tek taş, dilerseniz incili, dilerseniz de üçgen bezeli… Tercih tamamen size kalmış..

İnci Kolyeler

Doğal, ayrıcalıklı ve şık. İnci kolye modellerimizi tanımlamak için bu kadarı yeterlidir. Penna Jewels adresini ziyaret ederek birbirinden güzel kolyeler arasından siz de tercihinizi yapabilirsiniz. Zarafetin simgesi olan inci, altın ile işlenerek şık bir görünüm elde ediyor.

Harf Kolyeler

Özel hissettiğiniz bir harfi boynunuzda taşımak ister miydiniz? Tabi ki Penna Jewels ayrıcalığıyla. Ustalarımızın elinden çıkan ve özel olarak hazırlanan harf  kolyeler, tarzınıza ayrı bir hava ve güzellik katacak.

 

Etiketler: Altın Kolye
Şubat 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR