Özel Günlerinizde Penna Jewels’dan Altın Hediye Modelleri

Özel Günlerinizde Penna Jewels’dan Altın Hediye Modelleri

Aşkınızı en iyi şekilde anlatacağınız, hep hatırlanacağınız bir hediye arıyorsanız Penna Jewels’ın birbirinden göz alıcı ürünlerine göz atabilirsiniz. Usta ellerin ince ve titiz dokunuşları sonucunda ortaya çıkan birbirinden şık ve zarif ürünleri siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Her zevke ve her bütçeye uygun olan modeller ve özel olarak hazırlanan tasarımlar için Penna Jewels ürün modellerini tercih edebilirsiniz.

kolye

0.10 ct Pırlantalı Mini Tek Taş Altın Bileklik

Hediye seçerken, hem sade olsun hem de ayrıcalıklı bir hediye olsun istiyorsanız sevdiğiniz kişilerle beraber taktıkça sizi hatırlatacak mini tek taş altın bilekliğimiz tam size göre! Zarif çizgileri ile tam da sizi anlatacak. Farklı ürün arayışında olanlar için olmazsa olmaz bir model olan Mini Tek Taş Altın Bileklik, zarafeti simgeleyen görünümü ile kendine hayran bırakıyor.

Pırlantalı Mini Kalp Sallantılı Küpe

Sevdiğinize farklı ve özel olan bir altın küpe mi arıyorsunuz? Üzerindeki pırlanta ve kalp detayı ile her zaman hatırlanacağınız ve bir ömür boyu tercih edilecek bir ürün seçeneği olan Pırlantalı Mini Kalp Sallantılı Altın Küpe modeli, alıcıların dikkatini çeken ürünlerden biridir. Penna Jewels kadrosundaki uzman ekibiyle beraber tasarımlarını, her detayı göz önüne alarak, titiz bir çalışma sonucunda ortaya çıkarmaktadır.  Mini kalp sallantılı küpe modeli,  %100 el işçiliği ile hazırlanmıştır.

0.20 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Fark yaratan çizgileri ile en çok göz alan ve en fazla tercih edilen sevgiliye hediye seçeneği olarak karşınızda, baget pırlantalı yüzük bulunuyor. Penna Jewels olarak ücretsiz sigortalı gönderim ve taksit imkanı ile en ayrıcalıklı hediyeleri sadece bir tık uzağınıza getiriyoruz. Benim aşkım en iyisine layık diyorsanız Baget Pırlanta Yüzük iyi bir tercih olacaktır. Evlilik kararı veren kişiler için de bir adım atmak için olmazsa olmaz ürünlerden biri olan Baget Pırlanta Yüzük modellerini, istediğiniz karat değerinde seçerek satın alabilirsiniz.

Keshi Tek İnci Altın Kolye

İnci, sevgiliye hediye edilebilecek en ayrıcalıklı altın kolye seçeneklerindendir. İnci detayı ile zarafet, şıklık ve güzelliği bir arada size ulaştırır. İncilerin standart bir şekli olmadığı için her ürün benzersizdir. Bu sebeple sadece sevgilinizde olan ve o özel günü anlatan bir hediye vermiş olursunuz. Bu bile tek başına en iyi ürün seçeneği için yeterlidir.

Zultanit Büyük Yuvarlak Küpe

Şıklık ve ayrıcalık sadece büyük hediyelere ait değildir. Bizler Penna Jewels olarak en şık ve en kaliteli hediyeleri, tamamen el yapımı olacak şekilde sizlere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Zultanit taşlı yuvarlak küpe bu yılın en trend parçaları arasında yer alacak. Şimdiden böyle bir hediye alarak sevgilinizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Etiketler: altın
Mart 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR