Piercing Çeşitleri Nelerdir?

Piercing Çeşitleri

Piercing çeşitleri nelerdir? Sorusuna cevap olan modeller o kadar çok ki, saymakla bitmiyor. Bunlar arasında, eşsiz ışıltısıyla altın piercingler bir adım öne çıkıyor.

Pırlantalı altın piercing, taşlı altın piercing, altın göbek piercing gibi modelleriyle beğeni toplayan bu ürünler, her kombine muhteşem bir dokunuş yapmayı başarıyor.

Sağlığa zarar vermeyen, ciltte iltihaplanmaya ve hiçbir alerjik reaksiyona yol açmayan bu ürünler güvenle kullanılabiliyor.

Birbirinden şık ve minimal tasarımlar bu ürün grubunda bir araya geliyor. Stilini farklı bir aksesuar ile taçlandırmak isteyenlerin tercihi altın piercing modellerinden yana oluyor.

Penna Jewels, özgün ve etkileyici tasarımlarıyla bu alandaki beklentilere yanıt veriyor. Zengin ürün çeşitliliğiyle her tarza seslenen Penna Jewels, uygun fiyatlarıyla da bütçesini düşünenlere hitap ediyor.

En Özel Altın Piercing Modelleri ile Gözler Üzerinizde Olsun!

Altın piercingler, diğer madenlerden yapılan piercinglere oranla daha fazla tercih ediliyor. Gümüş, cerrahi çelik veya demir; altın madeni kadar insan teniyle bütünleşemiyor. Altın, bu konuda sağladığı avantaj dolayısıyla piercing tasarımlarında kendine daha çok yer buluyor.

Saf altın piercingler olduğu gibi altın kaplama piercing ürünleri de bulunuyor. Her beğeniye hitap eden bu modeller, kullanılacağı bölgeye göre farklı şekillerde tasarlanıyor. Örneğin; iki burun deliğinden yarım halka biçiminde görülebilen, burun kıkırdağına takılan altın septum piercing bunlardan biri. Tabii ki septum piercing modelleri de kendi içerisinde değişik türlere ayrılıyor. Meselâ bazı modellerde burundan başlayıp kulağa kadar uzanan bir zincir yer alıyor. Altın piercing modelleri elbette burun bölgesiyle sınırlı değil. Göbek, dudak, kaş, kulak ve bunun gibi daha pek çok noktaya takılabilen piercingler, nerede kullanılırsa kullanılsın güzelliği kusursuz olarak tamamlıyor.

Kulak piercing modelleri onlarca farklı yere uygulanabiliyor. Örnek verecek olursak; tragus piercing, helix piercing, tragus ve anti tragus piercingler, rook, snug, standard lobe ve conch piercing bunlardan birkaçı.

En Yeni Altın Piercing Çeşitleri Sayesinde Modadan Geri Kalmayın!

Size farklı bir çekicilik kazandıracak, cazibenize cazibe katacak benzersiz altın piercing çeşitleri Penna Jewels koleksiyonlarını süslüyor.

Gülüşünüzü daha da güzelleştirmek mi istiyorsunuz? Öyleyse dudağınızın kenarına, üzerine veya ortasına takabileceğiniz altın piercing dudak modelleri sizin için!

Bakışlarınızı daha etkileyici kılacak, kaş yapınızı ortaya çıkaracak altın piercing kaş modelleri de emrinize âmâde!

İhtiyacınız ve bütçeniz doğrultusunda her türlü altın piercing modeli için ürün koleksiyonumuzu inceleyebilir, aradığınız kaliteye ekonomik fiyatla kolayca sahip olabilirsiniz.

En Uygun Altın Piercing Fiyatları

Bu ürünlerde fiyatlandırma, markaya ve modele bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Altın ayarı, üründe başka taşlar bulunup bulunmadığı da fiyatı direkt olarak etkiliyor. Modellerin bazıları gerçek altından oluşurken, bazı modeller altın kaplama veya imitasyon oluyor.

Daima ışıltılı ve şık görünmenizi sağlayacak olan bu muhteşem aksesuar, Penna Jewels bünyesinde en iyi fiyat ve en iyi kalite garantisiyle sunuluyor.Gösterişli tasarımıyla göz dolduran göbek piercing modellerinden farklı taşlarla bezenmiş sıradışı piercing tasarımlarına kadar pek çok seçenek sizi bekliyor..

Altın piercing ürünleri için pennajewels.com websitesini ziyaret edebilir, ürün modellerini inceleyebilir ve en şık altın piercinglere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Etiketler: altın, piercing
Mayıs 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR