Sevgililer Gününe Özel Altın Hediye Modelleri

Sevgililer Gününe Özel Altın Hediye Modelleri

Sevgililer günü için ayrıcalıklı bir hediye mi arıyorsunuz? Sizi en iyi anlatan, sevdiğinize verdiğiniz değeri gösteren hediye seçenekleri ile karşınızdayız. Birbirinden güzel ve ayrıcalıklı altın yüzük modelleri ve en güzel hediye seçeneklerini sizin için bir araya topladık. 14 Şubat sevgililer gününün yaklaşmasıyla birlikte hediye arayışı da başladı. Siz de sizin için özel olan, sevdiğiniz kişiye hediye almak istiyorsanız adres Penna Jewels. Şık tasarımları, birbirinden farklı binlerce model seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edin. 

Pırlantalı Altın Helix Piercing – Tek Taş 4 Tırnaklı

 

 

Tamamen el yapımı olan, Helix Piercing 0.10 karat tek taşı ile en ayrıcalıklı sevgiliye hediye seçeneği olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Siz de farklı ve her yönüyle kaliteli bir hediye almak isterseniz kesinlikle bu modeli tercih edebilirsiniz. 

 Arya Pırlantalı Altın Yüzük

Tamamen el yapımı, ince detaylı bir yüzük olan Arya Altın Yüzük, sevgililer günü için özel olarak tasarlanan bir modeldir. Sevgilinizin kendini özel hissetmesi için özenle hazırlanan taşları, usta ellerden geçen ince detayları ile aşkınızı en iyi şekilde anlatın.
Evliliğin simgesi niteliğinde de olan yüzükler, sevgililer gününde alınacak en özel hediye seçeneklerinden biridir. İnce ve titiz bir çalışma sonucunda elde edilen Pırlantalı Altın Yüzük modeli, zarif görünümü ile alıcıları kendine hayran bırakıyor.
Sevgilinizin özel hissetmesi için, farklı bir ürün almak istiyorum diyorsanız kesinlikle bu ürünü tercih edebilirsiniz. Pırlantalı yüzükler aşkı en iyi anlatan hediyeler arasındadır. Standartlaşan kalıplardan uzaklaşarak farklı bir yüzük almak istiyorsanız, kalite ve şık görünümü ile Arya modelini tercih edebilirsiniz.
 

Mina Pırlantalı Kalp Sallantılı Top Zincirli Altın Kolye

Bir altın kolye ne kadar güzel olabilir? Bu sorunun cevabını Mina Pırlantalı Kalp Sallantılı Altın Kolye’yi görmeden veremezsiniz. Sevgiliniz çok uzun bir süre boyunca bu güzel hediyenizi çıkarmak istemeyecek. Bizler Penna Jewels olarak en farklı hediyeyi en özel günler için hazırlıyoruz. 

 
 Anja 1.00 ct Pırlantalı Keshi İnci Altın Kolye

Özel bir hediye olmasın, en özeli olsun mu diyorsunuz? O zaman Anja, altın kolye arayışında olanlar için farklı mı farklı bir hediye olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Şıklık, zarafet, ayrıcalık ve işçilik tek bir üründe sizi bekliyor. Özel incileri, altın detayları ile her zaman için en iyisini arayanların tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

Flex Altın Zincir Kolye


2021 yılının en çok tercih edilen altın zincir seçeneği, Penna Jewels kalitesi ile sizi bekliyor. Sevgilinize en iyisini almak isterseniz bu kolyeye göz atabilirsiniz. Daha çok enerjik, genç ve modern çizgileri ile dikkat çeken Flex Altın Zincir, bir ömür boyu hatırlanacak muhteşem bir hediye olarak ön plana çıkmaktadır. 
 
Etiketler: altın
Şubat 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR